VIDEOS 2019

Forum Kesedaran Kanser Payudara – November 2019

Sekiranya anda mempunyai peluang untuk berkongsi dan mendidik wanita mengenai penjagaan kesihatan payudara, adakah anda akan melakukannya?

Gaya Hidup BE – Dubai 2019

Kebahagiaan disebabkan kita boleh melancong bersama sebagai 1 keluarga!
Bersama-sama menghayati saat-saat yang luar biasa dari perjalanan Dubai mewah kami!

BE Run 2019

BE Convention 2019

Apakah perasaan menjadi legenda BE?
Hari ini, anda menyaksikan kelahiran satu legenda; Tahun depan, anda pula akan menjadi legenda dan dikagumi ramai orang! Sertai kami sekarang dalam perjalanan menuju BE Legend!

BE Extravaganza Success Travel – Greece

Perjalanan TERBAIK ialah perjalanan gaya hidup yang paling berprestij untuk BE International dan akan diadakan sekali setahun di beberapa destinasi paling berprestij dan eksotik di dunia, percutian unik ini direka untuk mengganjari RCCA yang berkelayakan dengan pengalaman yang mencerminkan tahap kepimpinan elit dan kerja keras mereka.

BE Lifestyle Travel – Dubai

Melangkah Masuk ke Bandar Emas!

Sudahkah anda bersedia untuk meneroka Dubai mewah? Di mana anda boleh menyaksikan bangunan tertinggi dunia – Burj Khalifa, safari gurun tanpa sempadan dan mengalami budaya mereka yang mulia lagi unik?

BE Lifestyle Travel – Dubai! Sertai kami sekarang!

BE Health Seminar 2019

1,300!
Sememangnya suatu nombor yang BESAR!

Terima kasih kepada semua orang yang menghadiri Seminar Kesihatan BE yang pertama! Bagi mereka yang tidak dapat hadir, adakah anda ingin tahu apa yang anda terlepas? Terokai detik-detik terbaik bersama-sama dalam video ini!