"We make a living by what we get, but we make a life by what we give."

- Winston Churchill -

Generasi Gemilang

Generasi Gemilang ialah sebuah yayasan yang ditubuhkan untuk memupuk generasi akan datang teladan dan membina keluarga yang lebih kuat. Pada tahun 2019, BE International Marketing Sdn. Bhd. telah memberi penajaan kepada 8 buah sekolah, 271 orang pelajar dan juga menyokong aktiviti Generasi Gemilang dengan pendermaan sebanyak RM 150,00.00.

Yayasan Jantung Malaysia

Yayasan Jantung Malaysia ditubuhkan oleh sekumpulan kecil orang yang berdedikasi dan prihatin yang bertekad untuk memberi kesan terhadap kawalan penyakit jantung dan saluran darah. BE International Marketing Sdn. Bhd. telah menyumbangkan RM 100,000.00 untuk menyokong program dan aktiviti Yayasan Jantung Malaysia.

World Vision Malaysia

World Vision merupakan sebuah organisasi kemanusiaan antarabangsa yang berdedikasi untuk bekerja dengan kanak-kanak dan keluarga untuk mengatasi kemiskinan dan ketidakadilan yang melampau. Sepanjang tahun 2017, BE International Marketing Sdn. Bhd. telah mengumpul sebanyak RM 360,000.00 untuk menyokong visi tersebut. Ia telah menaja 50 orang kanak-kanak dari Myanmar dan 50 orang kanak-kanak dari Vietnam masing-masing hingga kini.

Asia Responsibility Enterprise Awards (AREA)

Asia Responsibility Enterprise Awards (AREA) ialah suatu program yang mengiktiraf dan menghormati perniagaan yang telah menjalankan keusahawanan yang mapan dan bertanggungjawab dalam perniagaan mereka. Terdapat 6 kategori, iaitu: Kepimpinan Hijau, Pelaburan dalam Manusia, Promosi Kesihatan, Pemberdayaan Sosial, Tadbir Urus Korporat dan Kepimpinan Perniagaan Bertanggungjawab.

BE International dihormati dan dianugerahi AREA dalam kategori Pemberdayaan Sosial dengan CSR yang dilakukan bersama World Vision Malaysia.